Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Centric-Cleaner Centri-Cleaner Saé Pikeun Mesin Pulp Kertas , Slag Separator kanggo Pabrik Kertas

Pedaran pondok:

    Aplikasi pembersih kapadatan rendah Investor pilihan mesin karton pulp kardus pangalusna ieu, kardus pulp cleaner mangrupikeun jinis alat pulping anu dianggo ngaleungitkeun granul kasar, busa, plastik sareng sajabina dina prosés pembuatan pulp kertas. Hal ieu loba dipaké pikeun pembuatan pulp didaur sareng lini produksi baki endog. Anyar anyar najis pangotor bersih The Heavy Impurity Cleaner utami dianggo pikeun ngaleungitkeun pangotor anu beurat sapertos kerikil, besi tua, lebu ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

     

     

    Aplikasi ngabersihkeun low density

     

    Mesin kertas karton pulp pilihan anu paling saé Investor ieu, kardus pulp cleaner mangrupikeun jinis alat pulping anu dianggo pikeun ngaleungitkeun granul kasar, busa, plastik sareng sajabina dina prosés pembuatan pulp kertas. Hal ieu loba dipaké pikeun pembuatan pulp didaur sareng lini produksi baki endog.

     

    Anyar beberesih najis beurat

     

    The Heavy Impurity Cleaner utami dianggo pikeun miceun kokotor beurat sapertos kerikil, besi tua, lebu sareng partikel tinta ageung tina jinis pulp anu béda. Konsistensi jalan anu pangluhurna tiasa ngahontal 2%, ngirangan karugian serat, ningkatkeun kapasitas produksi, ngirangan ruas anu diperyogikeun sareng jumlah anu langkung bersih. Efisiensi beberesih luhur, anu nyingkahan akumulasi eusi lebu dina bagian-bagian anu terakhir. Reliabilitas operasi anu luhur, moal diblokir.

     

    Peralatan beberesih pulp keretas Rendah Density Cleaner / Centri-cleaner pikeun kertas sareng pabrik bubur    

     

    Panjelasan Produk:

    450 Cleaner beurat éfisién pisan mangrupikeun prosés pikeun ngaleungitkeun kokotor dina prinsip bersih centrifugal cleaner payun. Sadia ngaleupaskeun pangotor beurat dina graur bubur, beusi, lebu sareng partikel mangsi anu langkung ageung sareng sistem panyucian bubur anu sanés. 400 beurat Cleaner tiasa digabungkeun numutkeun bubur lampu anu béda-béda, pikeun ngahontal pangaruh beberesih anu dipikahoyong.

    Zibo yunfeng industri keramik co., LTD

    Parameter téknis utama

    Hasil tunggal: 450-480L / mnt
    Kana tekanan plasma: O.2-0.4MPa
    Tekanan turun. O.14-0.175MPa
    Kana konsentrasi plasma: 0.6-2.5%
    Babandingan volume slagging panggung tunggal: 15-30% (laju aliran bubur feed pakan)

    YF500LF-Q multifunctional slag eliminator mangrupikeun jinis édisiator slag épisiensi tinggi anu dikembangkeun dumasar téknologi canggih di bumi sareng luar negeri. Mangrupikeun penghapusan slag payun anu ngagunakeun prinsip sentrifugal pikeun ngaluarkeun pangotor dina bubur.
    Konsentrasi slag kasar henteu mandiri tina ciri bubur ngaliwatan kontrol anu misah tina pemisah slag.
    Struktur sistemna kompak, sareng jumlah sareng nomer pemisah slag dikirangan.
    Efisiensi pipisahan langkung luhur, konsentrasi operasi tiasa dugi ka 3%, permukaan jero lancar, sareng teu kedah ngahasilkeun ukuran guligah.
    Kandungan najisna dina slag kasar tinggi sareng leungitna serat langkung alit.
    Ku éncér slag kasar sareng teras ngaleupaskeun slag dina sadaya tahapan, teu aya sumbatan nalika operasi sareng pulsa minimal.

    Dua, karakteristik YF500LF-Q remover multi-fungsi remover
    A. Struktur pamisah
    Cleaner pikeun struktur pamisah, sadayana Cleaner tiasa dibagi kana 3-4 bagian, gampang dibubarkeun
    Sareng ngagantian.
    B. Cara béda pikeun ngaleupaskeun slag
    YF500LF-Q Cleaner tiasa milih sababaraha cara pikeun ngaleupaskeun slag numutkeun kabutuhan anu béda-béda pikeun pangguna: pangotor beurat jajaran handap, pangotor cahaya baris luhur, pikeun adaptasi sareng lingkungan padamelan pangguna.
    C, sungut panyabutan slag-tahan keramik
    Daérah beuheung sareng sungut tina sagala slags sentrifugal mangrupikeun tempat anu kagancangan sareng ageman paling pekat.
    Bagian handap congcot tina SEPARATOR slag ngadopsi nozzle-resisting keramik, anu henteu ngan ukur mastikeun tingkat debit slag anu stabil tapi ogé manjangkeun umur jasa.
    Perusahaan numutkeun cara slagging anu béda sareng kabutuhan pangguna anu béda pikeun nyayogikeun bentuk anu bénten-bénten, sababaraha spésifikasi tina sungut keramik keramik.
    Parameter téknis utama YF500LF-Q remover multifunctional remover

    Spésifikasi téknis

    Pas tunggal: 450-480L / mnt
    Tekanan operasi maksimum: 4kg / cm²
    Suhu operasi maksimum: 70 ° C
    Bédana tekanan antara leburan lebet sareng outlet: 1.6 ~ 2.0kg / cm ²
    Aliran feed tunggal: 435 ~ 480L / mnt
    Tekanan bubur saé minimum: 0,1kg / cm²
    Konséntrasi inlet: kirang ti 3%
    Tingkat panyabutan debu jeruk nipis:> 90%
    Aliran cai siram: 20 ~ 60L / mnt

    Opat, kaunggulan kinerja utama

    ngadopsi téknologi pemurnian sentrifugal canggih
    efisiensi tinggi, pikeun mastikeun kabersihan bubur cai
    turunna tekanan rendah, ngirangan konsumsi kakuatan sistem
    susunanana kompak, ngirangan nutupan daérah daérah
    unggal SEPARATOR slag asup jeung kaluar tabung plasma dilengkepan klep masing-masing, ngirangan downtime sistem, ningkatkeun sistem agility sareng reliabilitas
    ketahanan bahan nilon bertulang
    tiasa milih bentuk anu bénten-bénten sesuai sareng kabutuhan anu béda-béda, spésifikasi anu béda tina kerak cangkéng cangkéng slag
    milih modeu debit anu béda

    Lima, ruang lingkup aplikasi utama

    YF500LF-Q multi-fungsi slag remover posisi instalasi anu cocog
    A. Saatos ayak konsentrasi rendah sareng sateuacan kentel dina sagala rupa sistem pulping
    B, sateuacan kabersihan terak bersih
    C. Sistem aliran bubur payuneun mesin kertas
    2, slag tiasa dianggo pikeun sistem sistem persiapan bubur sapertos kieu
    A. Sistem serat anu dirobih
    B. Sistem pulping kimia
    C. Sistem déinking


  • Saméméhna:
  • Teras: