Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Maké tahan alumina keramik tukang dijejeran siku shandong pemasok

Pedaran pondok:

Pipa dijejeran keramik sareng Alumina Tile Liner Pedaran Produk Chemshun alumina keramik dijejeran pipa baja komposit henteu ngan ukur ngagaduhan karakter pipa waja tina kakuatan tinggi, kateguhan anu saé, résistansi dampak, kamampuan las anu saé, tapi ogé ngagaduhan karakter keramik corundum karasa teu luhur, anggo luhur résistansi, tahan korosi, tahan panas. anu ngungkulan karugian tina kateguhan low baja, résistansi maké goréng sareng keramik cangkangna goréng, janten, pipa dijejeran keramik gaduh comprehensi ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pipa dijejeran keramik sareng Alumina Tile Liner

    Panjelasan Produk

    Chemshun alumina keramik dijejeran pipa baja komposit henteu ngan ukur ngagaduhan karakter pipa waja tina kakuatan tinggi, kateguhan anu saé, résistansi dampak, kamampuan las anu saé, tapi ogé ngagaduhan karakter keramik corundum tina teu karasa luhur, tahan ageman tinggi, tahan korosi, panas
    résistansi. anu ngungkulan karugian tina kateguhan rendah baja, résistansi maké goréng sareng keramik cangkangna goréng, janten, pipa dijejeran keramik gaduh sipat komprehensif résistansi maké anu hadé, ngadangu résistansi, tahan korosi, shock mékanis sareng shock termal jsb, éta mangrupikeun pipa idéal pikeun ngantepkeun pasir , batu, batu bara, abu, partikel aluminium cair sareng partikel korosif, Chemshun Ceramics nawiskeun canggih
    kapabilitas desain sareng rékayasa tina lapisan standar sareng pakean khusus, pamasangan sareng manajemén proyék, ogé audit abrasion tina lapisan baju anu dianggo.

    Jinis Liner Keramik Chemshun

    · Kotak polina keramik Alumina
    · Pelapis ubin keramik
    · Keramik pérak ngagulung liner
    · Lapisan ubin pipa busur keramik
    · Kotak keramik kalayan antar-ngonci
    · Lapisan bata alumina
    · Kotak keramik pasagi / sagi opat / héksagonal

    Fitur

    · Alumina kasucian luhur
    · Kapadetan tinggi
    · Éksténsial maké-résistansi
    · Pakéan-korsi anu hadé
    · Lemes tembok jero sareng luar
    · Instalasi gampang
    · Ngirangan pangropéa.

    Ukuran

    150 × 31 / 35x12mm
    150 × 45 / 47x12mm
    150 × 47 / 53x25mm
    150 × 39 / 42x12mm
    150 × 50 / 53x12mm
    150 × 45 / 47x12mm
    150 × 47 / 53x25mm
    150 × 43 / 47x25mm
    150 × 50 / 53x12mm
    150 × 45 / 47x12mm
    150 × 47 / 53x25mm
    150 × 43 / 47x25mm

    Aplikasi

    · Biasa dijajar dina pipa waja
    · Industri Terkait: pabrik baja, pembangkit listrik, pabrik kilang, pabrik semén, industri pertambangan, industri palabuhan, jst.
    · Fasilitas pikeun pelapis: suling, corong, bunker, stacker, belt conveyor, feeder batubara, distributor, pipa sareng siku, burner, valve.

    Spésifikasi

    NO. Kasuburan Unit 92% AL2O3 Series 95% AL2O3 Series
    1 Al2O3 % 92.00 95,00
    2 Asorpsi Cai % 0,00 0,00
    3 Kapadetan g / cm3 ≥3.60 ≥33,65
    4 Kakuatan Flexural Mpa 270.00 320
    5 Moh's Hardness Kelas 9 9
    6 Rockwell Hardness HRA 80,00 87
    7 Vickers Hardness (HV10) Kg / mm2 1000 1200
    8 Frusture Toughness Mpa.M1 / 2 3-4 3-4
    9 Koefisien Ékspansi Termal (25-1000ºC) 1 × 10-6 / ºC 8.00 8.1
    10 Max. Suhu Operasi C 1450 1500

  • Saméméhna:
  • Teras: