Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Ngagem sareng tahan tahan 92 alumina keramik pinding kerucut tabung / tabung taper pikeun pipa conveyor pertambangan

Pedaran pondok:

Pedaran Produk Sistem Penanganan Bahan Tahan Bahan Abrasion Keramik Siku Dihijikeun Siku anu paling murah pikeun siku sareng tee Sinho nganggo témpél, las atanapi dovetail pikeun ngalereskeun keramik tahan kaén dina témbok jero pipa, ngabentuk lapisan anti abrasi anu kuat. Kalayan résistansi maké anu unggul éta parantos seueur dianggo dina perusahaan industri ngirimkeun pneumatik, sistem transmisi hidrolik, khususna situs érosi siku, tee, sareng distributor. Éta mangrupikeun anu pangsaéna ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Sistem Penanganan Bahan tahan Abrasion Siku Keramik dijejeran
    Pakéan anu paling épéktip pikeun siku sareng tee

    Sinho nganggo témpél, las atanapi dovetail pikeun ngalereskeun keramik tahan maké dina témbok jero pipa, ngabentuk lapisan anti abrasi anu kuat. Kalayan résistansi maké anu unggul éta parantos seueur dianggo dina perusahaan industri ngirimkeun pneumatik, sistem transmisi hidrolik, khususna situs érosi siku, tee, sareng distributor. Éta mangrupikeun salah sahiji saluran anu pangsaéna kalayan épéktipna.

    Ngagunakeun suhu

    Témpél: di handap 300 ℃
    Las: handapeun 600 ℃
    Dovetail: di handapeun 800 ℃

    Sedeng anu cocog

    Partikel padet sapertos bubuk batubara, lebu, slag sareng bubur, sapertos bubur batubara, slag, sareng aluminium cair.

    Aplikasi

    Seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, listrik, batubara, pétrokimia sareng industri sanésna, gas padet, sistem conveyor padet cair, khususna pikeun karusakan serius lumangsung dina siku, tilu tautan.

    Fitur Produk:

    Résistansi maké alus teuing
    Ngadopsi keramik alumina salaku kapal, umur hirupna pipa di luhur 10 kali tibatan baja normal anu dikeras.

    Lalawanan korosi
    Keramik alumina ngagaduhan kaunggulan érosi cai laut, tahan asam sareng alkali, ogé panyalindungan skala.

    Promosi gesekan

    Permukaan jero lancar sareng tanpa érosi, kalancaran pipa jero langkung unggul tibatan pipa logam sanésna.

    Ngagunakeun suhu

    Pipa sanyawa tiasa lami pisan dijalankeun dina kisaran suhu -50-800 ℃.
    Beurat beurat
    Beurat pipa majemuk nembé dugi kana satengah pipa batu casting sareng sakitar 50% pipa paduan. Kalayan kaunggulan maké sareng résistansi korosi, umur hirup tina pipa langkung ageung tibatan pipa tahan aus anu sanésna ku cara biaya perakitan sareng jalan sacara umum dikirangan.

    Gancang dirakit
    Kusabab beurat enteng sareng kamampuan las na saé, éta tiasa dirakit gampang nganggo las atanapi sambungan flange sareng ngirangan ngirangan biaya anu merenah.

    Sistem Penanganan Bahan tahan Abrasion Siku Keramik dijejeran
    Numutkeun ukuran pipa sareng bahan pangirimanna, jenis pipa bahan ieu tiasa dipilih nganggo dua jinis struktur keramik, tabung keramik sacara gembleng atanapi ubin keramik dilapis dina pipa waja. SINHO tiasa nyayogikeun pipa anu saluyu sareng sarat konsumén. Éta pisan ditampi pikeun nyayogikeun gambar alat anjeun sareng fitur kaayaan situs, janten kami bakal nyayogikeun program anti abrasi sareng pakean anu paling cocog pikeun anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: