Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

komponén déhidrasi keramik, ngabentuk piring, piring dewatering, kotak nyeuseup

Pedaran pondok:

Perkenalan Produk Yunfeng: Sadaya panel keramik tahan abrasi anu hadé, koefisien gesekan rendah, serat kaca poliétilén beurat molekul ultrahigh bertulang substrat plastik, kandel stainless steel kakuatan tinggi, umur panjang jasa. Celah asingle, kelim ganda, tilu celah, jsb Korsi tiasa muterkeun 360 derajat pamasangan diadopsi, minuhan paménta rohangan instalasi anu béda. Perkenalan Produk Yunfeng: Numutkeun kabutuhan konsumén, urang gaduh kamar tunggal, kamar duaan ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Perkenalan Produk Yunfeng:

    Sadaya panel keramik résistansi abrasi anu saé, koefisien gesekan rendah, serat kaca poliétilén beurat molekul serat bertulang substrat plastik, kandel stainless steel anu kuat, umur panjang jasa. Celah asingle, kelim ganda, tilu celah, jsb.

    Korsi tiasa muterkeun 360 derajat pamasangan diadopsi, minuhan paménta rohangan instalasi anu béda.

    Perkenalan Produk Yunfeng:

    Numutkeun ka kabutuhan pelanggan, urang gaduh kamar tunggal, kamar dobel tilu kamar. Kisaran vakum nyaéta 10-33KPA, lebar kelim nyaéta 13-20mm, kotak didamel tina stainless steel, kotakna disaluyukeun keusik dibungkus. Panel keramik kalayan tahan pakai lami hirupna panjang.

    Pedaran Produk

    Bahan (Surface Cover) AL-OXIDE CERAMIC atanapi ZR-OXIDE CERAMIC atanapi SI-NITRIDE CERAMIC atanapi HDPE
    Bahan (Boks Dewatering) Komponén stainless steel
    Fitur (Surface Cover) 1. Ngabentuk Kertas Anu Saé2. Ngurangan Kertas Dua Sideness3. Panjang umur Bahan Keramik sorangan

    4. Kahirupan Jasa Layanan pikeun Pakean Mesin (Ngabentuk Kawat & Felts Press).

    5. Tahan Shock Termal Nganti 600 ° C

    Fitur (Dewatering Box) 1. Cocog sareng Sadaya Kelas Kelas sareng Kaléngséran. Kualitas Kertas optimal3. Saluran Cekap

    4. Ngurangan Konsumsi Energi

    Kauntungannana:

    1. Pakéan Tinggi & Résistansi Cimata 2. Résistansi Ésistip Sempurna 3. Kasucian Tinggi & Densitas 4. Kuat Tepi Kateguhan 5. Lemes Permukaan Éléhsi & Kasar 6. Éfisiénsi Épéksi 7. Luhur Surface Tamat 8. Kuatna Mékanis Anu Saé pisan 9. Élisi Tahan Shock Thermal .


  • Saméméhna:
  • Teras: