Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

konsistensi tinggi pangaruh dua kali bubur bersih tina mesin daur ulang kertas runtah

Pedaran pondok:

Éléktrak slag konsentrasi tinggi, nyucikeun najisna pulp kanggo pulp pappaking Kusabab kabersihan cahaya sareng pangotor anu beurat sareng proporsi serat anu béda, janten saatos pamisahan aliran bubur halus sareng aliran aliran bubur dina pemisah slag ogé béda, janten, ngaleungitkeun struktur slag ngagaduhan béntenna, bahkan sababaraha slag anu kuat dina struktur pakakas langkung rumit, parameter operasi utami ogé ngagaduhan bébédaan antara slag anu beurat, mangrupikeun jinis ngagunakeun ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Éléktrak slag konsentrasi tinggi, nyucikeun najisna pulp kanggo pulp kertas

    Kusabab najis cahaya sareng najis beurat sareng proporsi seratna benten, janten saatos pamisahan aliran bubur halus sareng aliran aliran slurry dina pemisah slag benten oge, janten, nyabut struktur slag ngagaduhan benten, bahkan sababaraha slag anu kuat dina struktur alat langkung rumit, parameter operasi utami ogé aya bedana antara slag beurat, mangrupikeun jinis ngagunakeun téori centrifugal pikeun ngaleungitkeun kapadetan bubur béda sareng ukuran najisan peralatan, slag luhur alat-alat ngadopsi bahan stainless steel, suntikan handap pikeun bahan poliuretan, desain témbok utama pikeun kerucut spiral.
    Dipaké pikeun ngaleungitkeun kapadetan bubur tibatan kokotor serat!

    Ayeuna, aya seueur tipena, diaméter anu béda, panjang béda awak utama sareng bahan anu béda tina produk séri peralatan panyabutan slag konsentrasi tinggi.

    Dina waktos anu sasarengan, sajumlah ageung perbaikan desain parantos dilakukeun dina lebet bubur, outlet bubur, outlet slagry, struktur utami, alat pangalihan, performa bahan sareng jinis unit gabungan tina élimator slag.

    Pikeun ngirangan kaleungitan serat, pulpér atanapi pangabutuh serat anu dikonfigurasi khusus parantos ditambihan.

    Cleaner konsistensi tinggi pikeun uji produksi kertas kertas liner papan pembuatan kertas mesin

    Aplikasi:

    Cleaner konsistensi tinggi dianggo pikeun ngaleungitkeun kokotor beurat, ngirangan pakean alat salajengna, ningkatkeun kualitas bubur.

    Parameter Téknis utami

    Modél ZSC-1 ZSC-2 ZSC-3 ZSC-4 ZSC-5 ZSC-6 ZSC-7 ZSC-8
    Ditunda (L / mnt) 800-1000 1200-1400 1600-1800 1800-2600 3000-4500 4500-5800 5800-7500 8000-12000
    Konsistensi (%) 1-5
    Tekenan Inlet (MPa) 0.2-0.4
    Tekanan Outlet (MPa) 0,1-0,25
    Tekanan cai nyeuseuh (MPa) + 0.02Mpa Inlet prssure + 0.02MPa

  • Saméméhna:
  • Teras: