Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Peralatan beberesih bubur kertas tinggi Density Cleaner / Centri-cleaner pikeun kertas sareng pabrik pulp

Pedaran pondok:

Kapasitas tinggi penghapus keusik pulp, pulp centricleaner sareng mesin kertas Kapadatan ngabersihkeun high density High Density Cleaner utami dilarapkeun pikeun ngaleungitkeun sagala jinis kokotor beurat dina bubur kertas, sapertos staples, batu, gelas, sareng sajabana. sareng subarea daérah tekanan rendah atra. Hal ieu ngajantenkeun narima sareng kokotor misah sacara tuntas. Paké kerucut résistansi tahan, umur palayanan panjang. Dirancang kerucut panjang ngagaduhan sudut taper alit sareng épisi beberesih ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Kapasitas luhur ngaleungitkeun pasir pulp, pulp centricleaner sareng mesin kertas 
    Bubuka ngabersihkeun kapadetan tinggi
    Densitas Reresik Tinggi utamina diterapkeun pikeun ngaleungitkeun sagala jinis kokotor beurat dina bubur kertas, sapertos staples, batu, gelas, sareng sajabana. Ruang aliran pulp polute, kamampuan eddy anu kuat sareng daerah tekanan rendah subarea jelas. Hal ieu ngajantenkeun narima sareng kokotor misah sacara tuntas. keramik kerucut, umur panjang jasa. Dirancang khusus kerucut panjang ngagaduhan sudut taper alit sareng efisiensi meresihan rupa. Alat-alat sareng kabinet kontrol PLC, merenah sareng gampang dikontrol, cekap ngaluarkeun kokotor.
    Fitur ngabersihkeun kapadetan tinggi
    Densitas kebersih anu luhur mangrupikeun struktur saderhana, nutupan daérah alit, kapasitas ageung, gampang dioperasikeun, henteu ngahalangan slagging, sareng efisiensi pemurnian tinggi. Pulp kedahna ngan ukur ngalangkungan mesin sakali, tanpa alat pengolah bubur buntut, serat leungitna nol , kerucut tiasa dianggo, umur panjang, henteu muter, henteu kedah motivasi. Pasangna dina prosés transportasi anu slurry tiasa ngahontal pangaruh deslagging.
    Centricleaner konsistensi tinggi pikeun mesin bubur kertas utuh dilarapkeun pikeun ngaleungitkeun sagala rupa kokotor beurat dina bubur kertas, sapertos staples, batu, gelas, sareng sajabana. Ruang bubur bubur pulut, kamampuan eddy anu kuat sareng daerah tekanan rendah subarea jelas. Hal ieu ngamungkinkeun sareng kokotor misah sacara tuntas.
    Ngagem kerucut résistansi résistansi, umur panjang jasa. Dirancang khusus kerucut panjang ngagaduhan sudut taper alit sareng épisiénsi beberesih. Peralatan sareng kabinet kontrol PLC, merenah sareng gampang dikontrol, cekap ngaluarkeun kokotor.


  • Saméméhna:
  • Teras: