Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Mesin Daur Ulang Kertas Bersih Tengah Rendah Konsistensi Cleaner Pulp Cleaner

Pedaran pondok:

Middle Consistency Cleaner mangrupikeun salah sahiji alat pemurnian pulp peralatan canggih, utamina pulp kertas pemurnian anu langkung saé, daur ulang kertas limbah anu diperyogikeun. Alat-alat anu nganggo “laju kéong” kana bubur, sapinuhna ngabereskeun bubur Cleaner Cleaner kana drawbacks gangguan aliran jet slurry, slag mastikeun pangaruh anu saé, tapi ogé ngirangan leungitna tekanan. Cleaner Konsistensi Tengah nganggo jembar, duanana pikeun pulp konsistensi tinggi dibersihkeun sateuacan mesin ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    High-Quality-High-Consistency-Cleaner-for-Paper-Mill

    Middle Consistency Cleaner mangrupikeun salah sahiji alat pemurnian pulp peralatan canggih, utamina pulp kertas pemurnian anu langkung saé, daur ulang kertas limbah anu diperyogikeun. Alat-alat anu nganggo "laju kéong" kana bubur, sapinuhna ngabéréskeun buburan Cleaner Cleaner kana drawbacks gangguan aliran jet slurry, slag mastikeun pangaruh anu saé, tapi ogé ngirangan leungitna tekanan.
    Cleaner Konsistensi Tengah nganggo jembar, duanana pikeun pulp konsistensi tinggi dibersihkeun sateuacan mesin ogé tiasa dianggo pikeun pamilihan purpasi konsentrasi rendah.

    Panjelasan Produk

    Pembersih pulp utamina dianggo pikeun miceun kokotor beurat sapertos beusi, paku buku, lebu, keusik sareng blok gelas anu pecah sareng sajabana. Éta tiasa ngirangan pakean alat-alat ieu sareng ningkatkeun kualitas serat. Mangrupikeun alat konci daur ulang kertas limbah, panggunaan serat sareng proporsi kokotor, sareng ngajantenkeun pangotor beurat dipisahkeun tina pulp, ngahontal tujuan nyucikeun bubur.

    Aplikasi:

    dilarapkeun pikeun ngaleungitkeun sagala jinis kokotor beurat dina bubur kertas, sapertos staples, batu, gelas, jsb.

    Konstruksi:

    Kamar inflow pulp volute
    Kamampuh eddy anu kuat
    Jelas daerah tekanan rendah subarea
    Hal ieu ngajantenkeun nampi sareng kokotor misah sacara tuntas.

    Kaunggulan:

    Ngagem kerucut résistansi résistansi, umur panjang jasa.
    Dirancang panjang kerucut panjang ngagaduhan sudut taper alit sareng efisiensi meresihan rupa.
    Alat-alat sareng kabinet kontrol PLC, merenah sareng gampang dikontrol, cekap ngaluarkeun kokotor.

    Jenis:

    Pelepasan slag otomatis saliwat
    Sékrési terbuka terbuka terus-terusan.

    Aplikasi:

    HT series cleaner konsistensi tinggi tiasa ngaleungitkeun kokotor beurat langkung ageung tina diaméterna 3mm tina stok kertas didaur.
    Salaku alat panyaringan kasar, biasana mangrupikeun alat-alat hidrapulper aliran handap. Éta ogé tiasa dipasang salaku pakakas anu penting
    pikeun mastikeun operasi peralatan pamrosésan down-stream.


  • Saméméhna:
  • Teras: