Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Alat-alat pemurnian kertas Pulp prinsip pakakas desander

Slagger vortex diciptakeun dina 1891, tapi mimiti dianggo dina industri kertas di 1906.

Dina waktos éta, slagger vortex ngan ukur dianggo pikeun miceun kokotor beurat tina bubur serat.

Awak utama élimagén slag mangrupikeun silinder, anu henteu ditingkatkeun janten kerucut dugi ka taun 1950an, sareng seueur dianggo dina industri kertas.

Henteu dugi ka awal taun 1960an vortex desander seueur dilarapkeun di Cina.

Ti saprak taun 1970an, kusabab kanaékan gancang panggunaan kertas limbah didaur, bahan baku serat sekundér bubur, jinis sareng jumlah kokotor dina bubur serat ningkat pisan.

Pikeun kaperluan pemurnian pulp, pamekaran penghapusan slag gancang pisan, parantos aya sababaraha jinis sareng modél penghapusan slag pikeun pemurnian pulp limbah, sapertos pangotor beurat dina penghapusan slag, pangotor ringan dina penghapusan slag sareng produk dobel sél penghapus fungsi ganda.

Slagger pangotor beurat dianggo pikeun miceun kokotor dina pulp kalayan kapadetan langkung luhur tibatan serat. Ayeuna, aya seueur produk séri pangotor anu beurat tina sababaraha jinis, diaméter, panjang awak utama sareng bahan.

Dina waktos anu sasarengan, sajumlah ageung perbaikan desain parantos dilakukeun dina lebet bubur, outlet bubur, outlet slagry, struktur utami, alat pangalihan, performa bahan sareng jinis unit gabungan tina élimator slag.

Dina raraga ngirangan karugian serat, pulp saver atanapi stasiun daur ulang serat kalayan konfigurasi khusus ditambihan. Dina raraga ngahémat énergi, slagger impurity density tinggi sareng sedeng dikembangkeun.

Lampu impurity slagger light impurity slagger light impurity slagger mangrupikeun jenis slagger anu didesain khusus pikeun miceun kokotor anu langkung alit tibatan proporsi serat dina bubur. Éta ngagaduhan hartos hébat pikeun nyucikeun pulp kertas runtah.

Kusabab gravitasi khusus pangotor beurat sareng pangotor cahaya beda sareng serat, arah aliran aliran bubur anu saé sareng aliran slurry slagry saatos dipisahkeun ogé bénten dina penghapusan slag.

Ku alatan éta, struktur ngaleungitkeun slag pikeun miceun dua béda. Malah struktur sababaraha pangotor cahaya langkung rumit, sareng parameter téknis operasi utamina ogé bénten.

Penghapus slag tapered: panyucian bubur sareng alat-alat slagging anu dianggo dina industri kertas.

Bentukna nyaéta kerucut sareng Sudut kerucut sakitar 8 ~ 13 derajat. Éta didamel tina stainless steel, karét keras atanapi beusi tuang dijejeran ku lapisan plastik poliétilén.

Témbok jero lemes sareng bersih, tahan maké, tahan tekanan, tahan korosi, sareng henteu rusak dina suhu 40 ~ 60 ℃.

Gerak Eddy digunakeun pikeun ngaleungitkeun pangotor anu beurat. Efisiensi ngaleupaskeun slag langkung luhur tibatan remover eddy ayeuna, anu sacara signifikan tiasa ngirangan debu tingkat bubur.

Sareng tiasa kana buntelan atanapi jajar paralel, tailing tiasa dipilih dina sababaraha bagian, pikeun ngirangan karugian bubur bubur.


Pos waktos: Dec-10-2020