Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

2019 di Kairo, Mesir (mesin ngadamel kertas)

news

Kalayan matahari panas sareng campuran Arab anu misterius.
Kami nuturkeun grup paméran kertas Bossing kana Kairo anu éndah.
Asup ka Mesir mangrupikeun pésta pikeun panon, perjalanan puisi.
Aya piramida misterius, firaun kuno sareng pemandangan anu menawan di sapanjang Walungan Nil.
Nanging, anu ngajantenkeun urang langkung bagja nyaéta profesionalisme paméran papermaking.
Salami pameran, serangkaian kagiatan kalayan téma anu béda henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun kualitas tamu anu profesional sareng ningkatkeun jumlah tamu propésional anu épéktip, tapi ogé ngamaksimalkeun patukeuran sareng kerjasama antara perusahaan kertas sareng paméran di sababaraha nagara dina paméran.
Dina waktos anu sami, pikeun perusahaan pembuatan kertas sareng alat hulu na, bahan baku, kimia, suplai kontrol otomatis ngawangun platform komunikasi.
Dina paméran éta, patukeur sareng seminar téknologi papermaking diayakeun, ogé tuangeun bursa, nyiptakeun acara anu hébat pikeun industri pembuatan kertas di Wétan Tengah.

b92625c3

Kalayan matahari panas sareng campuran Arab anu misterius.
Kami nuturkeun grup paméran kertas Bossing kana Kairo anu éndah.
Asup ka Mesir mangrupikeun pésta pikeun panon, perjalanan puisi.
Aya piramida misterius, firaun kuno sareng pemandangan anu menawan di sapanjang Walungan Nil.
Nanging, anu ngajantenkeun urang langkung bagja nyaéta profesionalisme paméran papermaking.
Salami pameran, serangkaian kagiatan kalayan téma anu béda henteu ngan ukur tiasa ningkatkeun kualitas tamu anu profesional sareng ningkatkeun jumlah tamu propésional anu épéktip, tapi ogé ngamaksimalkeun patukeuran sareng kerjasama antara perusahaan kertas sareng paméran di sababaraha nagara dina paméran.
Dina waktos anu sami, pikeun perusahaan pembuatan kertas sareng alat hulu na, bahan baku, kimia, suplai kontrol otomatis ngawangun platform komunikasi.
Dina paméran éta, patukeur sareng seminar téknologi papermaking diayakeun, ogé tuangeun bursa, nyiptakeun acara anu hébat pikeun industri pembuatan kertas di Wétan Tengah.


Waktos Post: Sep-05-2020