Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

low density cleaner pikeun pakakas pulping kertas

Pedaran pondok:

Pedaran Produk Cleaner konsistén rendah cocog pikeun meresihan gantung serat kalayan konsistén 0,4-1,2%. 606 Panyaring beurat anu éfisién pisan pikeun ngaleungitkeun keusik bubur, filings beusi, lebu sareng partikel tinta anu langkung ageung sareng pangotor anu beurat anu sanés dina rupa-rupa sistem pemurnian pulp. 400 beurat Cleaner tiasa digabungkeun numutkeun bubur lampu anu béda-béda, pikeun ngahontal pangaruh beberesih anu dipikahoyong. Parameter téknis anu utama Hasilna tunggal: 580-600L / mnt Kana plasma sateuacan ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Cleaner konsistén rendah cocog pikeun meresihan gantung serat kalayan konsistén 0,4-1,2%.

    606 Panyaring beurat anu éfisién pisan pikeun ngaleungitkeun keusik bubur, filings beusi, lebu sareng partikel tinta anu langkung ageung sareng pangotor anu beurat anu sanés dina rupa-rupa sistem pemurnian pulp. 400 beurat Cleaner tiasa digabungkeun numutkeun bubur lampu anu béda-béda, pikeun ngahontal pangaruh beberesih anu dipikahoyong.

    Parameter téknis utama

    Hasil tunggal: 580-600L / mnt
    Kana tekanan plasma: O.2-0.4MPa
    Tekanan turun. O.14-0.175MPa
    Kana konsentrasi plasma: 0.6-1.0%
    Babandingan volume slagging panggung tunggal: 15-30% (laju aliran bubur feed pakan)

    Aplikasi

    Bebersih sentrifugal dilarapkeun sacara éksténsif dina sistem pendekatan mesin kertas, sistem pulping sareng deinking tina kertas runtah. Éta tiasa ngaleungitkeun bahan panas ngalembereh, partikel tinta, serat lump, cahaya sareng bentuk geometri sareng kokotor beurat tina stok kertas sacara épéktip. Éta tiasa ngahasilkeun bubur kanggo kertas kualitas luhur tanpa noda sareng standar kokotor anu langkung standar.
    Éta sacara éfisién tiasa ngadamel layar kasar kana pulp kertas runtah, mempermudah prosedur pengolahan sareng ngirangan konsumsi listrik.

    Prinsip Gawe

    Simpenan pulp dina 0,5 dugi ka 1.0% feed konsistén ngalangkungan header pipa inlet ka tukang beberesih sareng saham lebet kana inlet tangensial anu ngagancangkeun stok ka gerak sentrifugal handap. Bahan-bahan rereged sapertos rereged, shive, sareng specks kalayan gravitasi spésipik tinggi dipaksa kana témbok luar kerucut sareng ka handap ngalangkungan orifice outlet pikeun nolak header, tampikan deui tuangeun kana tahap ka-2 pembersih.

    Microcrystal congcot-tahan resisten alum / nozel

    * Dicandak daérah aplikasi: Alumina nganggo-nolak kerucut / nozél cocog pikeun alat-alat panyaringan bahan industri sapertos pabrik kertas, minyak bumi, tambang, pabrik baja, pembangkit listrik, sareng sajabana Éta tiasa dianggo salaku siklon, slag eliminator, slurry inlet , aliran handap, diameter ngarobah, jsb.

    Cangkang luar awak vertebral platform alumina tiasa didamel tina waja, poliuretan sareng bahan sanésna, sareng lapisan jero didamel tina keramik alumina kalayan résistansi maké anu saé, anu henteu ngan ukur masihan maén kana suhu luhur sareng tahan korosi tina keramik, tapi ogé méré ciri karakteristik kakuatan tinggi sareng kateguhan bahan luar pikeun nyegah karuksakan keramik, sareng desain terpadu cocog pikeun diganti sareng dipasang.
    * Dicandak ciri produk: résistansi abrasi anu saé; Teu karasa mohs tiasa ngahontal 9,0


  • Saméméhna:
  • Teras: