Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Congcot hidroklikon, kerucut keramik langkung handap résistansi

Pedaran pondok:

900/1000 beberesih didasarkeun kana béda-béda dina bubur anu dikandung dina beurat awak najis anu nganggo prinsip centrifugal pikeun miceun generasi produk na anu anyar, produk anu dianggo dumasar kana generasi munggaran produk, numutkeun pangguna domestik sareng internasional eupan balik, dirarancang pikeun ngungkulan masalah produk didamel pabrik beling. Produk tiasa pisan ngirangan kabutuhan pikeun nyaluyukeun strukturna numutkeun pangguna pikeun ngahontal tujuan masing-masing ligh ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    900/1000 beberesih didasarkeun kana béda-béda dina bubur anu dikandung dina beurat awak najis anu nganggo prinsip centrifugal pikeun miceun generasi produk na anu anyar, produk anu dianggo dumasar kana generasi munggaran produk, numutkeun pangguna domestik sareng internasional eupan balik, dirarancang pikeun ngungkulan masalah produk didamel pabrik beling. Produk tiasa pisan ngirangan kabutuhan pikeun nyaluyukeun strukturna numutkeun pangguna pikeun ngahontal tujuan masing-masing cahaya sareng pisah beurat naék, pisah tina kokotor beurat babarengan, ngamungkinkeun pangguna investasi sakali. Produkna tiasa dipisahkeun kerikil kokotor beurat, beusi, cet sareng campuran beurat sanésna. Kotor lambar plastik, buih, gas, mangsi, debu atanapi anu sapertosna.

    YUNFENG Parameter téknis utama

    Kana kapasitas plasma: 900-1100L / mnt
    Bubur saé: 900-1000L / mnt
    Beurat slag: 50L / mnt
    Kana tekanan plasma: 0.2-0.4MPa
    Konsistensi inlet: 0,5-1,20%
    Suhu operasi maksimum: 120 ℃


  • Saméméhna:
  • Teras: