Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

deal cleaner kapadetan tinggi kalayan impurity beurat YF-Zcs 58 57 56

Pedaran pondok:

High Consistency Pulp Cleaner / Desander Separator / Sand Remover / Pasir-Catcher Deskripsi produk: HD cleaners mangrupikeun beberesih maju anu ageung tiasa ngolah sababaraha ratus ton serat per dinten. Tujuan utama beberesih kapadetan tinggi nyaéta misahkeun reregedan beurat tina serat dina suspénsi serat dina cai. Ieu ngajagi alat hilir tina panyandian sareng karusakan anu kaleuleuwihi. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pulih serat. Bubur pembersih kepadatan tinggi kerucut ganda nyaéta puri canggih ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Beberesih Bubur Konsistensi Tinggi / Desander Separator / Remover Pasir / Pasir-Catcher

    Panjelasan Produk:

    Pembersih HD mangrupikeun beberesih payun anu ageung tiasa ngolah sababaraha ratus ton serat per dinten. Tujuan utama beberesih kapadetan tinggi nyaéta misahkeun reregedan beurat tina serat dina suspénsi serat dina cai. Ieu ngajagi alat hilir tina panyandian sareng karusakan anu kaleuleuwihi. Éta ogé tiasa dianggo pikeun pulih serat. 

    Pulp anu beresih tinggi kerucut dobel mangrupikeun alat pemurnian canggih, utamina dina pemurnian pulp kertas runtah langkung saé, éta mangrupikeun salah sahiji alat konci daur ulang kertas limbah anu diperyogikeun. Éta nganggo serat anu béda sareng proporsi pangotor, janten prinsip pemisahan séntérugal tina pangotor beurat tina pulp kaluar pikeun nyucikeun tujuan pulp. Alatna nganggo jembar, duanana pikeun bubur konsistensi tinggi panyucian kasar. Sateuacan mesin ogé tiasa dianggo pikeun pemurnian cull pulp konsistensi low.

    Cleaner saderhana, tapak alit, kapasitas ageung, otomatis tiasa debug operasi slagging saderhana. Clogging tap outlet, beresih sareng épisién, sakali sakali ngan ukur ngalangkungan Cleaner bubur, alat penanganan bubur henteu diperyogikeun deui buntutna, serat leungitna alit. Pakéan kerucut sareng umur panjang: henteu nganggo drive, teu kedah dirawat deui, aya dua jinis otomatis sareng manual.

    Parameter Téknis

    Fungsi Modél

    YFZCS1

    YFZCS2

    YFZCS3

    YFZCS4

    YFZCS5

    YFZCS6

    YFZCS7

    YFZCS8

    YFZCS9

    YFZCS10

    kasarna
    4%

    tekanan MPa

    0,02-0,08

    0,02-0,08

    0,02-0,08

    0,02-0,08

    0,03-0,09

    0,03-0,09

    0.03-0.12

    0.03-0.12

    0.03-0.12

    0,04-0,13

    Aliran m3/ Min

    0.25-0.55

    0,5-0,95

    0,75-1,60

    1.0-3.0

    2.0-3.5

    3.5-5.0

    5.0-6.0

    6.0-7.5

    7.5-10

    10-11.5

    Kapasitas ngolah t / d

    15-30

    29-55

    43-100

    57-130

    100-180

    140-220

    180-250

    220-320

    300-450

    400-550

    Cleaner konsistensi tinggi biasana dianggo pikeun miceun kokotor alit sareng beurat sapertos beusi, paku buku, lebu, keusik, cullet sareng sajabina. Tujuanana pikeun méréskeun alat lisah, beberesih bubur sareng perbaikan kualitas bakal kahontal.

    Fitur dirancang

    1. Dahar pipa sareng sudut kacenderungan anu tangtu bakal ngawangun kakuatan anu kuat tina aliran pusaran pikeun misahkeun pangotor anu beurat sacara épéktip.
    2. Awak kerucut diadopsi alumina nganggo keramik tahan anu mastikeun waktos anu panjang gunana.
    3. Struktur dua kerucut ngirangan leungitna serat bari ningkatkeun épisiénsi pisah anu beurat.
    4. Dikawasa ku sistem otomatis PLC, ékonom dina tanaga sareng bahan.

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras: