Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Kumaha mésér produk anjeun?

Anjeun tiasa nyayogikeun kami parameter téknologi. (Sambungkeun kami: yunfeng@zbyunfeng.cn).

Kumaha cara mayar?

TT sareng L / C tiasa ditampi sareng TT bakal langkung ngaapresiasi. Deposit 30% sateuacan ngahasilkeun, kasaimbangan 70% sateuacan dimuat ku TT.

Naon waktos pangirimanna?

Éta gumantung kana jumlah order. Sacara umum, waktos pangiriman bakal aya dina 4 dugi 6 minggu.

Kumaha carana masang saatos peralatan sumping ka tujuan?

Nyayogikeun gambar lengkep.

Hoyong damel sareng urang?