Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Siklon Keramik dijejeran pikeun Tambang

Pedaran pondok:

Bagian keramik tina sagala rupa bentuk anu disesuaikan sareng sarat konsumén * Kaunggulan: pakean-resisting, tahan dampak, konstruksi anu merenah, sareng sajabana, kinerja teoritis anu maké-resisting na sami sareng 260 kali tina baja mangan, baja krom, 170 kali. Épéktip tiasa manjangkeun umur jasa tina ngagem bagian. * Dicandak daérah aplikasi: Daérah aplikasi: Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik sareng industri sanés dina permukaan alat-alat atanapi bahan anu ngalantarankeun l ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Bagian keramik tina sagala rupa bentuk ngaropea sasuai jeung sarat konsumén

    * Kauntungan: pakean-tahan, tahan dampak, konstruksi merenah, sareng sajabana, kinerja teoritis maké-resisting na sami sareng 260 kali tina baja mangan, baja krom, 170 kali. Épéktip tiasa manjangkeun umur jasa tina ngagem bagian.

    * Dicandak daérah aplikasi: Bidang aplikasi:

    Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik sareng industri sanés dina permukaan alat-alat atanapi bahan anu ngalantarankeun cairan anu ngalir ngalangkungan pipa tahan bahan tahan, pangaruh utami sacara efektif merangan épék tina pangaruh bahan témbok anu diliwatan.

    * Fitur produk:

    Cetakan cetakan garing, suhu luhur, karasa Rockwell HR80-90, kadua ngan ukur intan.

    Kombinasi kaku kaku tina keramik sareng élastisitas tinggi waja masihan pipa fitur anu teu cocog salaku bahan tahan tahan abrasi, tahan panas sareng tahan korosi pikeun dianggo dina bidang pembangkit listrik, metalurgi, pertambangan, sareng industri kimia jsb. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan tibatan pipa waja, pipa batu cor, sareng pipa majemuk-plastik.

    Fitur tabung liner keramik alumina:

    Résistansi maké tinggi
    1. résistansi maké keramik langkung ti 10 kali kana waja.
    2. Pisan kandel lapisan tahan maké. (Numutkeun sarat pangguna ningkatkeun atanapi turunkeun lapisan aos 6mm-9mm)

    Gandeng anti héd
    1. Pamakéan ubin anti héd, ubin antara struktur tekanan nyaéta tilu sisi kaayaan anu diteken.
    2. Pipa di sakitar aya 4-6 liang sekrup padet, nembus ubin tina liang berbentuk kerucut tengah, dilas sasarengan sareng témbok luar pipa waja.

    Beurat enteng:
    Pipa dijejeran keramik langkung hampang tibatan pipa paduan, pipa beusi sareng pipa batu cor anu ngirangan biaya transportasi sareng ngajantenkeun pipa langkung gampang dipasang.
    Instalasi merenah
    Pipa komposit baja dijejeran keramik tiasa gampil dihubungkeun ku las atanapi ku flensa sareng konektor gampang lemes.

    Pakét & Pengiriman

    pa
    pa2
    Bungkusan
    Ukuranna 1200 (L) * 1000 (W) * 800 (D)
    Beurat ≤0.5T
     
     
     
    Rincian bungkusan
    Paket normalna nyaéta kotak kai (Ukuran: L * W * H). Upami ékspor ka nagara-nagara Éropa, kotak kai bakal fumigated. Upami wadah teuing tigre, urang bakal nganggo pilem pe kanggo bungkus atanapi bungkus deui numutkeun pamundut khusus konsumén.
     
    Bungkusan
    Ukuranna 1200 (L) * 1000 (W) * 800 (H)
    Beurat ≤1,2 T
     
     
     
    Rincian bungkusan
    Paket normalna nyaéta kotak kai (Ukuran: L * W * H). Upami ékspor ka nagara-nagara Éropa, kotak kai bakal fumigated. Upami wadah teuing tigre, urang bakal nganggo pilem pe kanggo bungkus atanapi bungkus deui numutkeun pamundut khusus konsumén.

     


  • Saméméhna:
  • Teras: