Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Tentang Kami

Zibo yunfeng industri keramik Co., Ltd. Didirikeun taun 2001, perenahna di shandong di daérah éta. Perusahaan gaduh 19 taun pangalaman dina desain sareng produksi, ngajengkeun keramik struktural sareng keramik fungsional, produk tiasa dianggo dina pembuatan kertas, industri kimia, panilitian ilmiah, éléktronika, ubar, tékoelektrik sareng industri sanésna, ngagaduhan seueur ciri, sapertos résistansi abrasi, tahan korosi, tahan suhu tinggi. Perusahaan aktip ngajajah, inovasi kandel, parantos ngembangkeun sababaraha produk canggih: diantarana, industri kertas khusus keramik konsentrasi tinggi sareng rendah tina set lengkep sadayana desander, dehidrasi, hidroklikon nganggo papan lapisan corundum, cadar lapisan corundum centrifuge, tikungan tahan resisting, keramik pipa lurus maké-nolak, jst.

Kami tiasa nyayogikeun pra-penjualan, penjualan sareng layanan purna jual
1.ISO9001: 2015 ISO14001-2015
2. Balas patarosan anjeun dina 24 jam kerja.
3. Staff anu ngalaman ngajawab sadayana patarosan anjeun dina waktosna.
4. Desain anu disayogikeun sayogi.
5. Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur sareng staf kami anu terlatih sareng profesional.
6. Diskon khusus sareng perlindungan penjualan disayogikeun ka distributor kami.
7. Salaku ngajual jujur, urang salawasna nganggo bahan baku anu unggul, mesin canggih, teknisi terampil pikeun mastikeun produk urang janten réngsé dina kualitas luhur sareng fitur stabil.
8.Full dukungan teknis: kami bakal nyayogikeun gambar pondasi mesin sareng dukungan instalasi.

Sertipikat