Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

95% Lapisan Keramik Alumina & Pipa Baja Langsung Dijieun Ti Pabrik Cina

Pedaran pondok:

* Dicandak daérah aplikasi: Area aplikasi: Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik sareng industri sanés dina permukaan alat-alat atanapi bahan anu ngalantarankeun cairan anu ngalir ngalangkungan pipa tahan tahan bahan, pangaruh utami sacara épéktip merangan épék pangaruh tina bahan témbok diliwatan. * Fitur produk: Cetakan cetakan garing, suhu luhur, karasa rockwell HR80-90, kadua ngan ukur intan. Perkara peryogi perhatosan pikeun transportasi sareng pamasangan keramik ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    * Dicandak daérah aplikasi: Bidang aplikasi:

    Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik sareng industri sanés dina permukaan alat-alat atanapi bahan anu ngalantarankeun cairan anu ngalir ngalangkungan pipa tahan bahan tahan, pangaruh utami sacara efektif merangan épék tina pangaruh bahan témbok anu diliwatan.

    * Fitur produk:

    Cetakan cetakan garing, suhu luhur, karasa Rockwell HR80-90, kadua ngan ukur intan.

    Hal-hal anu peryogi diperhatoskeun pikeun transportasi sareng pamasangan pipa keramik
    1. Pipa komposit keramik gaduh teu karasa sareng kateguhan anu saé, tapi kedah ditunda sacara lemes dina prosés transportasi sareng instalasi pikeun ngahindaran tabrakan anu serius, khususna pikeun ngahindaran hubungan langsung sareng alat-alat logam atanapi tabrakan dina lapisan keramik dina permukaan tungtung.
    2. Pipa bending yunfeng dipasang kalayan langsung. Nalika pipa bending dipasang, arah anu dituduhkeun ku panah dina permukaan pipa bending kedah saluyu sareng arah aliran sedeng anu ngirim.
    3. Nalika masang pipa, pipa kedah dijejerankeun sareng garis tengah sareng tingkatna kedah disaluyukeun pikeun mastikeun yén kadua tungtungna tiasa akurat. Pindahan tina duanana tungtung kedah dikontrol dina 1.0mm.
    4. Nalika gabungan pipa fléksibel dianggo pikeun ngahubungkeun sareng masang pipa, panjang anu dilebetkeun tina duanana tungtung sambungan pipa fléksibel kedah disaluyukeun sacara simetris. Kusabab koefisien ékspansi termal tina pipa komposit nyaéta ngeunaan 1/3 tina waja , clearance ékspansi tiasa dikirangan ku 3-5mm.
    5. Nalika ngagunakeun sambungan flange, tungtung flange bakal siram ku tungtung pipa komposit.
    6. Kusabab kinerja las anu hadé tina pipa komposit, sambungan pipa tiasa dilakukeun ku las. Nanging, nalika ngelas, 45o-60o "V" tipe lamping Angle nyaéta 2-4mm sareng celah nyaéta 0.8-1.2mm.


  • Saméméhna:
  • Teras: