Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

92% Alumina Keramik Lapisan Baja Pabrik Ti Pabrik Pikeun ngolah adat adat

Pedaran pondok:

Tabung sirkular alumina nganggo-resisting Microcrystal * Dicandak dina daérah aplikasi: minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik sareng bahan industri sanés ngalantarankeun alat-alat atanapi bahan tahan maké dina permukaan cairan anu ngalir ngalangkungan pipa. * Dicandak ciri produk: résistansi abrasi anu saé; karasa mohs tiasa ngahontal 9,0 * Dicandak daérah aplikasi: Area aplikasi: Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik sareng industri sanés dina permukaan alat-alat atanapi bahan ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Tabung bunderan alumina maké-tahan Microcrystal

    * Dicandak daérah aplikasi: minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik sareng bahan industri sanés ngalantarankeun alat-alat atanapi bahan tahan maké dina permukaan cairan anu ngalir ngalangkungan pipa.
    * Dicandak ciri produk: résistansi abrasi anu saé; Teu karasa mohs tiasa ngahontal 9,0

    * Dicandak daérah aplikasi: Bidang aplikasi:

    Minyak, pertambangan, pabrik baja, pembangkit listrik sareng industri sanés dina permukaan alat-alat atanapi bahan anu ngalantarankeun cairan anu ngalir ngalangkungan pipa tahan bahan tahan, pangaruh utami sacara efektif merangan épék tina pangaruh bahan témbok anu diliwatan.

    * Fitur produk:

    Cetakan cetakan garing, suhu luhur, karasa Rockwell HR80-90, kadua ngan ukur intan.

    Salaku tambahan: Produksi tiasa ngarobih numutkeun gambar pelanggan

    * Kauntungan:pakean-tahan, tahan dampak, konstruksi merenah, sareng sajabana, kinerja teoritis pakean-resisting na sami sareng 260 kali tina baja mangan, baja Chrome, 170 kali. Épéktip tiasa manjangkeun umur jasa tina ngagem bagian.

    Bubuka produk

    Lapisan maké keramik didesain janten tahan pisan ka abrasi bahkan dina aliran bahan sareng kecepatan anu luhur, nyegah bahan ngawangun. Éta parantos kabuktosan janten berharga hususna dina ngagem aplikasi tambang sareng agrégat. Salaku matérial, keramik ngagaduhan sipat anti korosi anu manpaat anu manjangkeun umur pakai sareng ningkatkeun résistansi dampak. Lapisan keramik ogé ngirangan noise sareng geter.

    Aplikasi umum pikeun lapisan keramik nyaéta:   Pelapis pelapis, lapisan Konveyor, lapisan klaster Siklon, lapisan Hopper, lapisan Pipa, lapisan Pulley, lapisan Spout, Pinding titik transfer, Sakur aplikasi anu sanés anu tiasa dianggo

    Kauntungannana:

    Desain dioptimalkeun  

    Keramik Alumina tiasa nyaluyukeun ukuran ubin keramik khusus, bentuk, sareng perenah lapisan keramik pikeun nyumponan kabutuhan pakan khusus pikeun alat taneman anjeun. Kami tiasa ngagunakeun data prosés anu pasti tina operasi anjeun pikeun ngararancang sareng ngadamel solusi pinding anu cocog sareng target produksi anjeun.

    Umur jasa-panjang - total biaya anu langkung handap

    Dina seueur aplikasi sipat pinding optimal mangrupikeun hasil tina ngagabungkeun sipat-sipat pangsaéna pikeun bahan sanés sareng keramik.

    Ngagabungkeun bahan anu béda mastikeun siklus hirup tambahan-panjang dibandingkeun sareng panyalindungan pakean anu sanés. Unsur keramik anu luar biasa keras nyayogikeun tahan unik kana baju ngageser, sedengkeun sipat elastis bahan sanés sapertos karét sacara épéktip nyerep pangaruh shock. Urang tiasa ngarancang sareng ngadamel pinding maké maké keramik, karét, logam, poliuretan, sareng kombinasi bahan-bahan ieu.

    Kualitas unggulan

    Pelapis keramik dihasilkeun dina fasilitas urang sorangan anu nerapkeun program jaminan kualitas anu ketat dina unggal tahapan panilitian, pamekaran, desain sareng produksi. Ieu ngakibatkeun kualitas seragam anu luhur pikeun sadayana pasokan. Diménsi anu tepat sareng kasabaran anu caket mastikeun yén lapisan keramik anjeun ngajawab kabutuhan anu diperyogikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: