Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Tabung pinding keramik alumina 92 ​​pikeun abrasi sareng larutan tahan korosi

Pedaran pondok:

Pipa keramik tahan kaén Digunakan sacara ageung dina metalurgi, pertambangan, listrik, batubara, petrokimia sareng industri sanésna, gas padet, sistem conveyor padet cair, khususna pikeun karusakan serius lumangsung dina siku, tilu tautan. Résistansi maké anu hadé Ngadopsi keramik alumina salaku kapal, umur pipa di luhur 10 kali tibatan baja normal anu dikeras. Résistansi korosi Alumina keramik ngagaduhan kaunggulan érosi cai laut, tahan asam sareng alkali, ogé panyalindungan skala. Gesekan pr ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pipa keramik tahan-tahan

    Seueur dianggo dina metalurgi, pertambangan, listrik, batubara, pétrokimia sareng industri sanésna, gas padet, sistem conveyor padet cair, khususna pikeun karusakan serius lumangsung dina siku, tilu tautan.
    Résistansi maké alus teuing
    Ngadopsi keramik alumina salaku kapal, umur hirupna pipa di luhur 10 kali tibatan baja normal anu dikeras.

    Lalawanan korosi

    Keramik alumina ngagaduhan kaunggulan érosi cai laut, tahan asam sareng alkali, ogé panyalindungan skala.

    Promosi gesekan

    Permukaan jero lancar sareng tanpa érosi, kalancaran pipa jero langkung unggul tibatan pipa logam sanésna.

    Ngagunakeun suhu

    Pipa sanyawa tiasa lami pisan dijalankeun dina kisaran suhu -50-800 ℃.

    keramik suhu luhur

    Éta tiasa dianggo salaku bal bantalan, roller, korsi bal, perkakas, alat motong keramik énggal, pompa piston, bahan panyegel dina industri mesin;
    Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun tilu kali piring klep udara sareng tabung jero preheater dina industri semén,;
    Éta tiasa dianggo salaku komponén tahan korosi sareng tahan korosi, sapertos klep bola, awak pompa, karburator pembakaran sareng saringan dina industri kimia.
    Éta tiasa didamel pikeun ngolah bahan logam tina kapang sareng pembuatan die, sapertos extubation, mandrel, extrusion, dial wire wire, roll, conveying roller, pemanasan awak, pipa casing thermal, dukungan pamrosesan panas logam, wadah, tabung aluminium cair , Aluminium coated line r dina industri metalurgi.
    Éta tiasa dianggo pikeun kendaraan waja, beuteung pesawat, pakean buktina pelor, nozel knalpot rokét sareng padamelan suhu luhur anu sanés dina industri aerospace;


  • Saméméhna:
  • Teras: