Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Bahan 606 / 400L-nilon bersih langkung handap konsistén dina pembuatan kertas

Pedaran pondok:

Aplikasi low cleaner cleaner Ieu pilihan Investor pilihan kertas karton paling alus, karton pulp cleaner mangrupikeun jinis alat pulping anu dianggo pikeun ngaleungitkeun granul kasar, busa, plastik sareng sajabina dina prosés pembuatan pulp kertas. Hal ieu loba dipaké pikeun pembuatan pulp didaur sareng lini produksi baki endog. Anyar jinis Heavy efisien beberesih The YF Heavy Impurity Cleaner utami dianggo pikeun miceun pangotor beurat sapertos kerikil, besi tua, lebu sareng partikel tinta ageung tina ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Aplikasi ngabersihkeun low density

    Mesin kertas karton pulp pilihan anu paling saé Investor ieu, kardus pulp cleaner mangrupikeun jinis alat pulping anu dianggo pikeun ngaleungitkeun granul kasar, busa, plastik sareng sajabina dina prosés pembuatan pulp kertas. Hal ieu loba dipaké pikeun pembuatan pulp didaur sareng lini produksi baki endog.

    Jenis anyar

    Beberesih efisien beurat

    The YF Heavy Impurity Cleaner utami dianggo pikeun ngaleungitkeun kokotor beurat sapertos kerikil, besi tua, lebu sareng partikel mangsi ageung tina jinis pulp anu béda. Konsistensi jalan anu pangluhurna tiasa ngahontal 2%, ngirangan karugian serat, ningkatkeun kapasitas produksi, ngirangan ruas anu diperyogikeun sareng jumlah anu langkung bersih. Efisiensi beberesih luhur, anu nyingkahan akumulasi eusi lebu dina bagian-bagian terakhir. reliabilitas operasi anu luhur, moal diblokir

    Jenis YF400 / 600
    Kapasitas ngalirkeun alat-alat tunggal (l / mnt) 400-480
    Suhu operasi maks (ºC) 70
    Tekanan operasi maks (Mpa) 0.4
    Konsistensi Inlet (%) 2%
    Ngumbah aliran cai 20-60l / mnt

    Serial YF600 éfisién tinggi ngaleungitkeun slag beurat tiasa seueur dianggo dina sagala jinis pulp kanggo ngabersihkeun résidu sareng pipisahan, mangrupikeun rupa-rupa alat anu cocog sareng transformasi téknis tina pilihan mimiti alat panyabutan slag.
    Prinsip sareng struktur jinis YF600 remover remag

    Fitur struktur

    1. Struktur beulah
    Cleaner pikeun struktur pamisah, sadayana Cleaner tiasa dibagi kana 3-4 bagian, gampang dibubarkeun sareng digentos.
    2, cara béda pikeun ngaleupaskeun slag
    Numutkeun ka kabutuhan anu béda pikeun pangguna pikeun milih cara ngabébaskeun slag, pikeun adaptasi sareng lingkungan padamelan pangguna.
    3, cangkang panyabutan keramik tahan ageman
    Bagian handap congcot tina SEPARATOR slag ngadopsi nozzle-resisting keramik, anu henteu ngan ukur mastikeun tingkat debit slag anu stabil tapi ogé manjangkeun umur jasa.
    Perusahaan numutkeun cara slagging anu béda sareng kabutuhan pangguna anu béda pikeun nyayogikeun bentuk anu bénten-bénten, sababaraha spésifikasi tina sungut keramik keramik.
    4. Unggal pipa slurry disambungkeun sareng selang tina cabang slagger, sareng dilengkepan ku klep pikeun mempermudah panggunaan fléksibel tina sadaya sistem kana slagger tunggal.
    5. Teu aya bagian anu obah, operasi anu stabil sareng dipercaya.

    Fitur

    Karakteristik struktural anu unik ngajantenkeun slag beurat langkung bersih ngagaduhan ciri sapertos kieu:
    1, sacara efektif tiasa miceun bubur dina keusik, kerikil, kawat beusi sareng kokotor beurat sanésna;
    2, ningkatkeun jumlah sareng kakuatan slag salajengna, rélatif ngirangan leungitna serat;
    3. Operasi stabil.
    Salila operasi, éta tiasa ngahasilkeun modél cairan anu stabil pisan, anu sacara épéktip sareng teras-terasan tiasa ngaluarkeun pangotor.
    4. Pangaruh hemat bubur penting.


  • Saméméhna:
  • Teras: