Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

 350 Pulp Cleaner kanggo Peralatan Daur Ulang Kertas Limbah

Pedaran pondok:

Multifunctional Cleaner dikembangkeun dumasar kana rupa-rupa panyerepan téknologi canggih asing anu dikembangkeun tina Cleaner épisiensi tinggi anyar. Éta tiasa seueur dianggo dina sababaraha beberesih pulp sareng pemisahan Tiasa seueur dianggo dina sababaraha jinis résidu beurat pulp sareng busa pangotor cahaya, beberesih sareng pemisahan puing plastik. Khususna cocog pikeun sistem aliran pendekatan mesin kertas. Desain modular anu langkung bersih, strukturna saderhana sareng ringkes, rupa-rupa pamakean ...


  • keramik: 92% / 95% 97% 99% alumina & ZTA
  • sus304: 0Cr18Ni9
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Multifunctional Cleaner dikembangkeun dumasar kana rupa-rupa panyerepan téknologi canggih asing anu dikembangkeun tina Cleaner épisiensi tinggi anyar.

    Éta tiasa seueur dianggo dina sababaraha beberesih pulp sareng pemisahan Tiasa seueur dianggo dina sababaraha jinis résidu beurat pulp sareng busa pangotor cahaya, beberesih sareng pemisahan puing plastik. Khususna cocog pikeun sistem aliran pendekatan mesin kertas.

    Desain modular anu langkung bersih, strukturna saderhana sareng ringkes, rupa-rupa kelompok pangguna anu béda-béda numutkeun jumlah kombinasi paménta kaluaran.

    Tinjauan Produk:

    Double témbok slagger seueur dianggo dina sistem hidroklikon tina industri bubur sareng kertas pikeun miceun kokotor tina pulp sareng kertas.
    Kauntungan utama: épisiénsi luhur panyabutan slag
    Desain témbok dobel sareng kerangka struktur sirah
    Tekanan rendah sahingga konsumsi énergi rendah
    Sistem tekanan anu integral ngajantenkeun aman dioperasikeun dina suhu luhur sareng ngirangan clamp hawa
    Unggal élimator gaduh eunteung visual pikeun gampang dititénan
    Yunfeng industri keramikOutlet colokan gampang dicabut
    Desain tertutup ngirangan kabocoran tekanan
    Parameter téknis
    Pas tunggal: 350L / mnt
    Konséntrasi bubur: 0,3-1,2%
    Tekanan tuang: o.2-O.35mpa
    Laju slagging tina volume bagéan impurity beurat hiji bagéan: 6-8% (laju aliran bubur relatif)
    Laju slagging tina volume tahap kekotor cahaya tunggal: 10-12% (tingkat aliran bubur relatif)


  • Saméméhna:
  • Teras: