Wilujeng sumping di ZIBO YUNFENG INDUSTRIAL CERAMICS CO., LTD

Tentang Kami

Hasil kualitas luhur dina pamekaran luhur.

Kalayan sistem jaminan kualitas lengkep sareng prosés pembuatan anu ketat, kami di dieu pikeun nawiskeun produk kelas munggaran ka klien kami pikeun kualitas super kalayan layanan purna jual anu sampurna.

Zibo yunfeng industri keramik co., LTD Didirikeun taun 2001, tempatna di shandong di daérah éta. Perusahaan gaduh 19 taun pangalaman dina desain sareng produksi, ngajengkeun keramik struktural sareng keramik fungsional, produkna tiasa dianggo dina pembuatan kertas, industri kimia, panalungtikan ilmiah, éléktronika, ubar, tékoelektrik sareng industri sanésna, ngagaduhan seueur ciri, sapertos résistansi abrasi, résistansi korosi, tahan suhu luhur.

Upami anjeun peryogi solusi industri ... Kami sayogi pikeun anjeun

Kami nyayogikeun solusi inovatif pikeun kamajuan anu berkelanjutan. Tim profesional urang damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya dina pasaran

Taros Kami